Ansvarsfraskrivelse

Generel Ansvarsfraskrivelse

Letsplay ApS gør en stor indsats for at sikre, at informationerne på denne hjemmeside er korrekte og opdaterede. Vi kan dog ikke garantere, at alle oplysninger er fuldstændige, korrekte eller ajourførte. Brug af informationerne på denne hjemmeside sker derfor på eget ansvar.

Ansvar for Indhold

Alt indhold på denne hjemmeside leveres “som det er” og “som tilgængeligt”. Letsplay ApS påtager sig intet ansvar for direkte eller indirekte tab eller skader, der måtte opstå som følge af brugen af denne hjemmeside eller dens indhold.

Eksterne Links

Denne hjemmeside kan indeholde links til eksterne hjemmesider. Letsplay ApS har ingen kontrol over indholdet på disse hjemmesider og påtager sig intet ansvar for deres indhold eller nøjagtighed. Links til eksterne hjemmesider betyder ikke, at Letsplay ApS godkender eller anbefaler disse hjemmesider eller deres indhold.

Tekniske Problemer

Letsplay ApS kan ikke holdes ansvarlig for tekniske problemer, herunder fejl eller afbrydelser på hjemmesiden. Vi bestræber os på at holde hjemmesiden tilgængelig og fejlfri, men kan ikke garantere uafbrudt adgang til hjemmesiden.

Ændringer og Opdateringer

Letsplay ApS forbeholder sig retten til at ændre eller opdatere indholdet på denne hjemmeside til enhver tid uden forudgående varsel. Dette omfatter også ændringer i vores ansvarsfraskrivelse.

Juridisk Ansvarsfraskrivelse

Denne ansvarsfraskrivelse er underlagt dansk lovgivning. Enhver tvist, der opstår i forbindelse med brugen af denne hjemmeside, skal afgøres i henhold til dansk ret.

Ved at bruge denne hjemmeside accepterer du ovenstående vilkår og ansvarsfraskrivelse. Hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere information, er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktoplysninger.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.