Events

letsplay events

Har I brug for en fælles oplevelse, samt en bevægende og spændende dag sammen, har vi i Letsplay stor erfaring med, at facilitere lege, spil og bevægelse til arrangementer. I samarbejde med jer kan vi skræddersy aktiviteter, lege og spil, som vil passe til netop jeres dag og jeres deltagere. Alt efter hvor mange I bliver, kommer vi fra 1 til 4 legekonsulenter med udstyr og rammesætter nogle sjove og dejlige timer for jer.

vi kan blandt andet tilbyde

BUMBALL

Spillet hvor du kun må gribe bolden med bagdelen eller brystet. Spillet er udviklet af Letsplay, og I vil blive præsenteret for sjove øvelser og lege inden vi sætter den store turnering i gang.

MOSAIQ ZOO

I hold a 4-8 personer, skal I ud og finde bortløbne dyr, i konkurrence med de andre hold, skal I undervejs løse forskellige opgaver, der er tilpasset den gruppe som I udgør.

SAPO

Sydamerikas svar på Dart – Sapo er det perfekte spil til nogle sjove timer med venner, familien eller kollegaer. Fra 9 fods afstand kastes metalringe efter munden på den hæslige frø og hullerne i mosen omkring den. Det er nemt at gå til og alle kan være med.

LEGE

Vi laver gamle lege, skubbe og møflelege, fange og tagfatlege, lege hvor du både skal bruge kroppen og hovedet, lege hvor vi konkurrere med hinanden og lege hvor vi har fokus på at fremme fællesskaber mellem mennesker.

RIDDLERUN

Den store udendørs leg, hvor I i hold skal gennem en bane fyldt med bevægelses opgaver og hjernegymnastik. Her belønnes samarbejdets kunst?

KURSER

I Letsplay har vi erfaring i at skræddersy kurser i leg og bevægelse. 

vi kan blandt andet tilbyde

Bumball

Spillet hvor du kun må gribe bolden med bagdelen eller brystet. Spillet er udviklet af Letsplay, og I vil blive præsenteret for sjove øvelser og lege inden vi sætter den store turnering i gang.

Bumball

MosaIQ ZooI hold a 4-8 personer, skal I ud og finde bortløbne dyr, i konkurrence med de andre hold, skal I undervejs løse forskellige opgaver, der er tilpasset den gruppe som I udgør.

MosaIQ Zoo

SapoSydamerikas svar på Dart – Sapo er det perfekte spil til nogle sjove timer med venner, familien eller kollegaer. Fra 9 fods afstand kastes metalringe efter munden på den hæslige frø og hullerne i mosen omkring den. Det er nemt at gå til og alle kan være med.

Sapo

LegeVi laver gamle lege, skubbe og møflelege, fange og tagfatlege, lege hvor du både skal bruge kroppen og hovedet, lege hvor vi konkurrere med hinanden og lege hvor vi har fokus på at fremme fællesskaber mellem mennesker.

Lege

RiddlerunDen store udendørs leg, hvor I i hold skal gennem en bane fyldt med bevægelses opgaver og hjernegymnastik. Her belønnes samarbejdets kunst?

Riddlerun

KurserTekst

Kurser

Vi har faciliteret arrangementer til:

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.